PARHAAT UUDET TUOKSUT MIEHILLE

Etsitkö parasta joululahjaa puolisollesi, ystävällesi tai läheisellesi? Tutustu parhaimpiin UUSIIN miesten hajuvesiin ja löydä täydellinen lahja trendikkäälle miehelle! Löydä parhaat joululahjat MyLookista!

1

JEAN PAUL GAULTIER
Le Male Elixir Parfum

Jean Paul Gaultier'n tuorein lisäys häpeämättömän flirttailevaan kolmikkoon: Le Male Elixir, joka vapauttaa puumaisen ja aromaattisen meripihkan tuoksun. Tuoksun intohimoinen intensiteetti tulee herkullisen vahvan piparmintun raikkaudesta ja pehmeästä tonkapavusta. Nämä on hienovaraisesti sekoitettu laventelin aistillisten nuottien ja jännittävän dialogin välillä makean vaniljaisen bentsoiinin kanssa, sytyttäen aistisi. Se on vapaa kuin avomeri, herättäen ihosi. Mikään ei voi paeta sen lämpimiä pisaroita ja eläimellistä tuoksua.

2

GIORGIO ARMANI
Acqua di Gio EDP

Giorgio Armanin Acqua di Gio on miesten tuoksu, joka on rikastettu aromaattisilla rannikon tuoksunuoteilla, ja sen ylänuoteissa on vihreitä mandariineja sekoitettuna suolaisiin merenranta-akordeihin. Tuoksun sydämessä kompositioon lisätään salviaa, pelargoniaa ja laventelin aromeja, kun taas pohjassa syvennetään mineraalinuoteilla yhdistettynä vetiveriin ja patchouliin.

3

HUGO BOSS
The Scent Magnetic EDP

HUGO BOSSin kutsu uuteen aikaan: ole oma BOSSisi, luota intuitioosi ja johda siten kohtaloasi. BOSS edustaa itsevarmuutta, tyylikkyyttä ja vetovoimaa, ja nämä piirteet ilmenevät kahdessa kohottavassa uudessa tuoksussa, jotka vievät viettelemisen taiteen uudelle tasolle. lämpimät meripihkanuottituoksut, jotka on suunniteltu sekä miehille että naisille, lumoavat uudella magneettisella intensiteetillä, kiitos vastustamattomalle vastakkainasettelun ainesosien yhdistelmälle. BOSS The Scent Magnetic For Him on vastustamaton sekoitus poikkeuksellista mustaa vanilja-uutetta ja voimakasta kaki-absoluuttia. Tuoksun virkistävät ylänuotit sisältävät BOSSin eksklusiivista raaka-ainetta, voimakkaasti virkistävää maninka-hedelmää. Kaki-absoluutin sydämenuotit kiusoittelevat aisteja, ohjaten ne vastustamattomasti mustasta vanilja-uutteesta perusnuotteihin, jotka lisäävät tuoksulle vertaansa vailla olevan magneettisen voiman.

4

PACO RABANNE
1 Million Royal EDP

1 Million Royal on jännittävä uudelleentulkinta raikkaasta ja puumaisesta miesten tuoksusta. Laventeli tuo siihen energiaa ja tekee kokonaisuudesta erityisen onnistuneen. Tuoksun keskellä seetri puu loistaa kirkkaasti. Tuoksun pohja korostaa maskuliinisuuden monimutkaisuutta: sen benzoinin aistillisuus on yhtä houkutteleva kuin tuoksun käyttäjäkin.

5

PACO RABANNE
Invictus Victory Elixir EDP

Paco Rabannen uusi voimakas miesten tuoksu, Invictus Victory Elixir, edustaa Invictuksen intensiteetin huippua. Se on voimakas eliksiiri, joka antaa voitolle uuden merkityksen. Invictus Victory Elixir on Paco Rabannen myydyimmän Invictus Victory -tuoksun rikkaampi, tiivistetympi ja voimakkaampi versio. Uusi tuoksu on arvokas eliksiiri, joka koostuu meripihkasta, puusta ja mausteista, yhdistäen vaikuttavia, tehokkaita ja tiivistettyjä ainesosia maksimaalisen voimakkuuden saavuttamiseksi. Tuoksu avautuu raikkaudella, joka peittää alleen Provencen laventelin, vihreän kardemumman terävyyden ja mustapippurin raikkauden. Niitä seuraa ylellisen puinen indonesialainen patsuli: uusi maskuliininen nuotti, joka on lisätty parantamaan aiempaa Invictus Victory -tuoksua. Tämä sekoitetaan sitten Somaliasta käsin kerätyn tumman mystisen suitsukkeen kanssa. Tonkapavun liköörin herkkä nektari lisää syvyyttä ja eleganssia Madagaskarin vaniljan nautittavaan yliannokseen.

6

HUGO BOSS
Bottled Pacific Summer EDT

BOSS Parfumsin uusi virkistävä Eau de Toilette, BOSS Bottled Pacific, lisää kalifornialaista kirkkautta ja huolettomuutta BOSS Bottledin tunnusomaiselle tuoksulle. Sitruksisilla ja suolaisilla ylinuoteillaan tämä intensiivisen raikas koostumus vie meidät suoraan Malibun rannoille, missä päivät kuluvat aaltojen leikissä ja palmujen varjossa rentoutuen. BOSS Bottled Pacific avautuu virkistävällä sitruunaessenssin ja kimaltelevan suola-akkordien räjähdyksellä. Sydänuotteihin lisätään hienostunutta syvyyttä kookoksella, sypressillä ja luonnollisilla mielialaa kohottavilla ainesosilla. Tuoksun pohjanuotit huokuvat santelipuun, cashmeranin ja indonesialaisen patchoulin lämmintä ja rauhoittavaa tunnelmaa, maalaten kuvan laiskoista ja huolettomista lomapäivistä.

7

CAROLINA HERRERA
Bad Boy Extreme EDP

Carolina Herrera syventyy entistä syvemmälle kestävien miesten tuoksujen maailmaan esitellessään tulisen uuden tuoksunsa, Bad Boy Extreme. Kyseessä on rohkea tulkinta uudesta voimakkaasta jännitteestä, joka on luotu raikkaan inkiväärin ja lämpimän vetiver des sablesin välille. Näitä täydentävät syvän kaakaon absoluutin ja puumaisen patsulin pohjatuoksut. Uuden Eau de Parfumin keskeinen ajatus on veljeyden merkitys, ja välittääkseen tämän viestin visuaalisesti, mainoskampanjassa esiintyy poikkeuksellinen joukko julkkiksia, mukaan lukien Josh Upshaw, Ty Ogunkoya, Eric Martin ja Aida Andrews. Heidän itsevarma maskuliinisuutensa on yhtä monipuolinen kuin tuoksu, jonka he ilmentävät.

8

HUGO BOSS
Hugo Jeans EDT

Elä yllätyksille. Omaksu luovuus. Ilmaise todellinen itsesi. Tämä on HUGO JEANS: arominen fougère-tuoksu, joka sopii vuodenajasta riippumatta. Aivan kuin täydellinen farkkupari. Liity liikkeeseen ja muokkaa tätä klassikkoa omaan tyyliisi sopivaksi. Eau de Toiletten arominen fougère-tuoksu avautuu sitruksisella greipin ja raikkaan limetin tuoksulla. Nämä sekoittuvat tuoksun sydämessä mintun ja katajanmarjojen kanssa, räjähtäen energisesti. Pohjatuoksussa on hienostuneita santelipuun sävyjä, jotka yhdistyvät vetiverin ja setripuun kanssa, luoden lämpimän ja kutsuvan yhdistelmän.

9

GIVENCHY
Gentleman Boisee EDP

Givenchy Gentleman Boisee on puinen ja mausteinen miesten tuoksu, joka avautuu maskuliinisella koostumuksella, johon kuuluvat musta pippuri, kurjenpolvi ja korianteri. Tuoksun sydämessä tunnet iiriksen, kaakaon ja setrin vivahteita, jotka on kiedottu pohjan täyttävään santelipuun ja patsulin sävyihin.

10

JEAN PAUL GAULTIER
Scandal Pour Homme Le Parfum

Tervetuloa loputtomaan seksikkyyden skandaaliin, joka tunnetaan nimellä SCANDAL Les Parfums! Tuoksu, joka pelaa peliä. Viettelyspeliä. Gaultierin peliä! SCANDAL Pour Homme Le Parfumissa mandariinille annetaan isku pelargonialla. Tuoksun ruskea karamelli saa suunne vetäytymään vettä, ja tonkapapu luo vastustamattoman lumoavan sekoituksen. Se on upea.

11

PACO RABANNE
Phantom Parfum

Uusi, kiehtova tuoksu, luotu korostamaan maskuliinisuuden tummempia, aavemaisia ja arvoituksellisempia puolia ja viettelemään ensimmäisestä hetkestä lähtien. Tuoksun ylänuoteissa on laventelia, mikä antaa kompositiolle aromatisoidun kukkaistuoksun. Se on sekä energinen että kiehtova. Lämmin vaniljasydän lisää tuoksuun uuden gurmeemaisen piirteen, joka on koukuttavan viehättävä. Lopuksi pohjatuoksu sisältää vetiverin ja mineraalisen myskin, luoden maanläheisen, puumaisen ja runsaan aistillisen sekoituksen, joka vihjaa hienovaraisesti vaarallisuuteen. Se tarjoaa uuden tuoksuvaikutelman, joka tuo esiin magneettisen aurasi.

12

GUCCI
Guilty Elixir de Parfum

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme tarjoaa meripihkan ja nahkaisen tuoksun, jossa on arvokasta patchoulia, Gucci Guilty -sarjan tunnusomaista tuoksunoteeraa. Sen pitoisuutta on lisätty voimakkaamman tuloksen saavuttamiseksi. Tämä hyvin tunnettu yhdistelmä on rikastettu vanilliinista uutteella. Sen jälkeen tuoksulle annetaan lämpö ja ympäröivä laatu arvokkaalla iiriksen voilla. Tuoksun ainutlaatuista koostumusta täydennetään nostattavalla Ambrofix™:llä, yhdistettynä muskottipähkinän savuiseen aromiin, saavuttaen tuoksun huipun. Lopuksi tuoksun pohjassa on bentsoiinin syvyyttä ja magneettisuutta.